Project Description

Győr egyik legújabb oktatási-turisztikai attrakciója, a Mobilis Interaktív Kiállítási Központ Európában is egyedülálló, tematikus tudományos játszóház.  A Mobilis elsődlegesen a járművekre és a közlekedésre, tágabb értelemben pedig a mozgásra, a mobilitásra koncentrál úgy, hogy testközelbe hozza a természet- és műszaki tudományokat és azoknak érdekes oldalát tárja izgalmasan elénk.

Nagy megtiszteltetésnek vettük, hogy részt vehettünk az épületet érintő, legújabb 2018-as fejlesztésekben, a belső terek újragondolásában, átalakításában, melynek kivitelezését a Metmark Kft. végezhette.

A cégünk által felvázolt megoldási javaslatok közül az általunk forgalmazott MARIANItech Soho 20 x 14 x 3 mm szemméretű design expandált lemezre esett a tervezők választása. Az állandó gyerekek általi jelenlét miatt a balesetveszély maximális megelőzése érdekében a méretre vágott Soho lemezek peremhajlított végei U-profilú befogadó lécekbe kerültek, melyek együtt hegesztésre és szegecselésre kerültek az ezeket tartó alumínium zártszelvényekre.
Új terek kerültek ily módon kialakításra, melyek során új interaktív játék boxok, bemutató helyiségek, térelhatárolások születtek alumínium anyagok felhasználásával.

Projekt adatok

Dátum

2018

Felhasznált anyagok

felhasznált típus:  MARIANItech Soho design expandált lemez
alapanyag: alumínium
kivitelező:  Metmark Kft.

Projekt galéria