2015 nyarán került átadásra Nagyigmándon a Monsanto vetőmagüzem új irodaépülete, melynek homlokzatán a Metmark Kft. által szállított MARIANItech BROADWAY típusú expandált lemez ékeskedik, mintegy 200 m2-en.
Az előkészületek ezúttal is a tervezőasztalnál kezdődtek, ahol kollégáink és az építészek közösen beszélték át a koncepciót. Az elképzelésekhez legjobban illő lemezeket mintaként rendelkezésre bocsájtottuk, majd a megadott RAL szín szerint porszórva  prezentáltuk megrendelőink felé. A termék-zsűri döntése alapján a 200 x 70 mm szemméretű MARIANItech Broadway típusú lemezre esett a választás.

A 1,5mm vastag alumínium lemezből készült expandált lemez eleget tett hivatásának, hiszen az árnyékolási funkció mellett  egy modern külsőt kölcsönöz a világ egyik vezető mezőgazdasági és biotechnológiai vállalat magyarországi irodaépületének. Az alapanyag választást a kültéri felhasználás indokolta.

Számunkra egy világhírű multinacionális vállalatnál alkalmazott lemez egyenértékű lehet egy világhírű referenciával, melyre méltán büszkék vagyunk.