A Budapest Music Center a Belső-Ferencvárosban, Budapest kulturális és oktatási negyedének szívében található, ahol számos előadóművészeti intézmény működik, így a Művészetek Palotája és a Nemzeti Színház, a Trafó, a Bárka Színház, vagy a hamarosan megnyíló BÁLNA.
A Metmark Kft. szívesen vállal közreműködést egy-egy elképzelés megvalósításában, legyen szó műszaki tanácsadásról, vagy technikai segítségről. Tettük ezt most is BMC projekt fiatal építészeivel karöltve, így az Art1st Design Studio és a Metmark kft. kollégái a MARIANItech család Flaminio (115x48x20x2) expandált lemezt választották a belső lépcsőház falburkolatának lefedésére.
Az anyagminőséget tekintve az alumíniumra esett a választás, mivel így mind az ívelt, mind az egyenes síkok felületeihez könnyebb volt igazodni. A kellő merevséget a 2 mm kiinduló lemezvastagság adta, így nem volt gond a tartást illetően.
Az esztétikát figyelembe véve némileg érdekesnek mondható, hogy az áttört lemezek 90 fokos elforgatással kerültek rögzítésre az íves felületen, így a szemek vertikális képet adnak a szokásos horizontális elhelyezéssel ellentétben.
A Metmark kft. által kínált MARIANItech expandált lemezek ezzel is bizonyítják, hogy az alkotói szabadság összhangba hozható a megvalósítással.