Kerékpár- és kukatároló

Kapcsolódó szolgáltatások:

  • egyedi tervezésű kivitel
  • porszórás bármilyen RAL-színre
  • színazonos fogadószerkezet biztosítása
  • kapcsolódó lakatosmunkák
  • kiszállítás az egész országban
  • projektmenedzsment és műszaki tanácsadás

Közterületeken, lakóparkoknál vagy irodaházaknál gyakran szükség van kültéri tárolóhelységek kialakítására. Legyen szó kerékpár- vagy kukatárolókról, ezeknél fontos az esztétikus, környezetbe illeszkedő megjelenés.

Az expandált és perforált lemezek tökéletes megoldást jelentenek az ilyen tárolók burkolásához. Egyedi igényeknek megfelelően lehet különféle méretekben, számtalan mintájú és nyitottságú lemez közül kiválasztani az adott helyszínre tökéletes megoldást. Ezen felül pedig biztosítjuk a lemezek felületkezelését, egyedi RAL-színekre porszórását is.

Lehetőség van egy- vagy több oldalon nyitott, illetve teljesen zárt kivitelű tárolók létrehozására egyaránt. Amennyiben a fogadószerkezet nem áll rendelkezésre, akkor műszaki kivitelező csapatunk a szabad kapacitás függvényében vállalja annak a kialakítását is.

Kapcsolódó linkek:

Expandált lemezek
Perforált lemezek

Megoldások és kivitelezési lehetőségek

Kukatárolók
Minden társasház számára fontos, hogy a hulladékgyűjtők elhelyezését esztétikusan tudják megoldani a közterületeken és az udvarokon. A kukatárolókat jellemzően mind a négy oldalon fedett, kulcsra zárható kivitelben készülnek, így csak a lakók férhetnek hozzá a kukákhoz.

Az oldalfalakat expandált lemezből érdemes kialakítani. Ez a speciális struktúrájának köszönhetően kitűnően takar a belátás ellen, ugyanakkor mégis lehetővé teszi a hulladékgyűjtők szellőzését.

Kerékpártárolók
A kerékpártárolók jellemzően egy- vagy három oldalukon nyitottak, és nagyobb alapterülettel rendelkeznek. A burkolat kialakításához elsősorban a nagyobb nyitott felülettel rendelkező áttört lemezeinket ajánljuk.