• METMARK.HU - A fémipar specialistája

GINOP Pályázat 2015

A kedvezményezett neve: METMARK Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
 
A projekt címe: A METMARK Kft. román piaci megjelenésének támogatása
 
A  szerződött támogatás összege: 4  4 8 9  4 7 3 HUF
 
A támogatás mértéke (%-ban): 50%
 
 
A projekt tartalmának bemutatása:
 
A projekt megvalósult, az árubemutatók sikeresen lezajlottak Romániában. A román árubemutatókkal ismertebbé vált vállalatunk neve, valamint a bemutatott termékeink népszerűsítése is megtörtént. A Metmark Kft. jelen volt és jelen van a román piacon, viszont ezt a jelenlétét ennek a projektnek a megvalósulása tovább erősítette a megrendezésre került sikeres árubemutatókkal. Jelen pályázat keretében 2 darab árubemutató került megrendezésre, valamint a külpiacra jutás elősegítését célzó egyéb szolgáltatások is megvalósultak. Piacelemzés készült, a marketing tanácsadás eredményeként marketing terv készült, a marketing anyagok is elkészültek az árubemutatókhoz, valamint a meglévő honlap továbbfejlesztése is megtörtént román nyelvre.
 
A bákói árubemutató időpontja: 2016. június 1. volt. Az árubemutató célközönsége az élelmiszeripari vállalkozások képviselői, döntéshozói, értékesítői. Az árubemutatón elsősorban a Metmark Kft. fémipari terméke a sütőlemez és annak előnyei, használati formái, módjai kerültek bemutatásra, referenciákkal népszerűsítve.
 
A bukaresti árubemutató időpontja: 2016. május 31. volt, a célközönsége magasépítő cégek, tervezőirodák, belsőépítészettel, kivitelezéssel, városrendezéssel, parkrendezéssel, ipari gépekkel és berendezésekkel foglalkozó gyártók, forgalmazók, tervezők képviselői, döntéshozói, értékesítői. Az árubemutatón a Metmark Kft. fémipari termékét a perforált lemezt mutattuk be, annak előnyeit, használati formáit, módjait, referenciákkal népszerűsítettük.
 
A projekt befejezési dátuma: 2016.06.01
A projekt azonosító száma GINOP-1.3.1-15-2015-00020
 
Metmark
METMARK Kft. H-7100 Szekszárd, Arany János utca 17-21.
Tel: +36 74 512 678 Mobil: +36 30 309 8383 Fax: +36 74 512 679 e-mail: info@metmark.hu

facebook metmark | hirlevél feliratkozás

Bisnode tanusitvany