MENÜ
  • METMARK.HU - A fémipar specialistája

  Cégünkről

  Metmark Kft.

  A Metmark Kft. 2002-ben alakult, kezdetben speciális fémtermékek forgalmazására. A három fővel startoló kisvállalkozás első telephelyét egy kis 20 négyzetméteres irodahelység jelentette. Mérföldkő volt a vállakozás életében a 2003. májusában megnyitott és azóta is ugyanazon a helyen üzemelő budapesti kiszolgáló raktár, mely a kezdetekkor még igencsak szellősen, polcok nélkül, minimális árukészlettel állt rendelkezésre.

  Az azóta eltelt időszakban a cég lendületes fejlődése folyamatos és a kezdő termékkörök kibővültek további ipari és más szektorokban használatos félkész és késztermékekkel, szolgáltatásokkal, komplett megoldások kivitelezésével.

  A megnövekedett feladatokat 14 fős csapat látja el, egy budapesti és két szekszárdi telephelyen.

  Cégünk legnagyobb részt az olyan neves és elismert gyártók kizárólagos képviselete, akik Magyarországon nem termelnek. Ezzel szemben elhivatottak vagyunk a kisebb hazai üzemekkel, feldolgozókkal kapcsolatosan, mivel a velük történő együttműködéssel segítjük egymást és partnereinket.

  A szerteágazó beszállítói hátterünk az összes termékkörünk esetében igen komoly gyártókapacitással rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy minden megrendelés esetén az optimális megoldást nyújtsuk a legkedvezőbb árfekvés mellett. A működésünk immáron 14 éve alatt a piacon és szakmai körökben országosan ismertté váltunk és eredményeinkre büszkék vagyunk.

  Metmark
  METMARK Kft. H-7100 Szekszárd, Arany János utca 17-21.
  Tel: +36 74 512 678 Mobil: +36 30 309 8383 Fax: +36 74 512 679 e-mail: info@metmark.hu

  facebook metmark | hirlevél feliratkozás

  Bisnode tanusitvany