:: www.metmark.hu ::
 


Legyen szó ipari objektumokról vagy privát felhasználásról, a horganyzott járórácsok illetve lemezprofilok számos problémára nyújtanak megoldást.

A járórácsok felhasználása a következõ területeken a legjellemzõbb:

  • ÉPÍTÕIPAR - csatorna és aknafedelek, állvány padozatok, padlóemelvények, járóstégek, menekülõlépcsõk, padozatok, álmennyezetek, külsõ és belsõ korlátelemek, homlokzati burkolóelemek, árnyékolók, kerítéselemek, stb.
  • BELSÕ- és KÜLSÕÉPÍTÉSZET - térelválasztó falak, térbútorok, stb.
  • KLÍMATECHNIKA - kéményseprõ járdák, tetõklíma szervízjárdák, stb.
  • ÉLELMISZERIPAR - járófelületek stb.
  • GÉPIPAR - járófelületek
  • JÁRMÛIPAR - fellépõk, stb.

A járórácsok, lemezprofilok, létrafokok széles választéka áll rendelkezésre mind az alapanyag, mind a mûszaki tartalom tekintetében, melyek egy részét raktárról, más részét pedig megrendelésre tudunk szállítani.

Alapanyagaink között megtalálható az acél, horganyzott acél, rozsdamentes acél.
Részletes termékinformációkat az egyes oldalak tetején található menüpontokra kattintva kaphat.


Budapesti telephelyünkön a leginkább keresett standard méretû hegesztett járórácsok és szabvány lépcsõelemek azonnal megvásárolhatók. Ezt a választékot a lap tetején, a típusfelsorolás végén található RAKTÁRLISTA menüpontra klikkelve megtekintheti és le is töltheti.

Szekszárdi raktárunkban a gyors kiszolgálás érdekében rendelkezünk bizonyos típusú hegesztett és préselt járórácsokból készült úgynevezett acél "alapszõnyeg" raktárkészlettel. Ezekbõl az alapszõnyegekbõl gyors (kb. 2 hét) határidõvel tudunk szállítani egyedi méretû, különbözõ alakú rácsokat a kivágás, keretezés és horganyzás után. Az alapszõnyeg készlet összetétele a típusfelsorolás végén található RAKTÁRLISTA menüpontra klikkelve megtekinthetõ és le is tölthetõ.