Expandált lemezek

Az expandált lemezek felhasználási lehetőségei jelentős mértékben kiszélesedtek az elmúlt időszakban. Korábban főleg ipari jellegű területeken, többek között rácsok, szűrők gyártásánál használták ki a kedvező tulajdonságait. Napjaink építészete szerencsésen meglátta és felfedezte az ilyen típusú fémekben rejlő innovatív lehetőségeket, amelyeket a gyártási technológiák folyamatos fejlődése is támogat. Mindezek hatására az expandált lemez a modern építészeti stílus egyik meghatározó, szemet gyönyörködtető, de egyben praktikus építőelemévé vált. Cégünk az olasz Fratelli MARIANI ilyen termékeket gyártó vállalatának kizárólagos képviselőjeként az igények legszélesebb kihívásaira is meggyőző választ tud adni.

A MARIANItech® márkával „fémjelzett” termékek innovatív megoldásokat nyújtanak fantasztikus épülethomlokzatok kialakítására expandált lemezekből. Éppen ilyen megfontolásból használják őket előszeretettel meglévő épületek felújításánál, vagy újak kivitelezésénél.

Előnyök

fény és légáteresztés

Fény és légáteresztő: árnyékolástechnikai, légtechnikai területekre kiválóan alkalmas.

környezetvédő

Gyártásakor hulladék nem keletkezik, így a környezetet tovább nem terheli.

környezetvédő

Ár-érték arányuk rendkívül kedveltté teszi a felhasználók részére.

járófelület

A három dimenziós kialakításnak, köszönhetően a lemez igen merev, így biztonsággal ellát tartószerkezeti funkciókat, míg a vastagabb lemezek járófelületekként is funkcionálhatnak.

Design lemezek, ipari lemezek, raktárkészlet, részletek itt!